Evo da i ja svoje misljenj o igri dam.
Pratim razvoj igre i sve ostalo nesto vise od godinu dana, naravno nisam imao srece upasti u betu al eto.
Konfiguracija je e8400, 4gb ram 1066, grafa 3870x2.
Postavke na max, monitor dell2408wfp, dakle 1900x1200 sa ukljucenim AA i svim ostalim stvarima maksimalno... u gradovima 30fpsa u zonama drugim izmedu 40-60. Inace ne gledam fpse koliko gledam da ne trza nista - i ne trza nista.
Sad, nesto vise o samoj igri. Prvih 20lvl kao sto ste rekli ste u tom Tortageu, i mozete se switchat izmedu single i multiplayer, s tim da single mozete rjesavat samo svoj destiny quest. Kasnije imate samo multiplayer.
Sustav borbe je fenomenalan, combo sistem takoder, tipa ide mi frajer i blokira stitom svoju desnu stranu, i onda cu ja na njemu izvrsit kombo koji zavrsava na lijevo tak da vise damagea napravim itd, uglavnom skroz je zabavno, zahtijeva nekakvu mini taktiku nije samo napucavanje kombinacije tipaka kao sto sam cuo da je o wowu.
S obzirom da sam uzeo CE preorderani dobio i sam i svog mounta... killer rhino... kojeg sam samo jednom ili dvaput mountao do sad, cisto iz fore. Jednostavno, ko rogue sam puno ucinkovitiji sa zemlje (ranger), a brzina trcanja jednaka. No, ovi masivni mountovi ce svoj puni znacaj dobit na siege borbama.
Igram wildsoul PvP server, trenutno sam lvl51, i ne igram koliko bi htio igrat jer jednostavno sto stvari, faks ovo ono, al ajde. Igra je stvarno zarazna i fenomenalna. Cesto dodem do nekog dijela i onako epic prizor ispred sebe vidim, i moram scrsht napravit

Graficki je igra izvedena fenomenalno.
Sto se tice gradova, svaki guild preko 25 igraca mislim (i da je leader +40) moze napravit guild city.
Gradovi su odlicni, nije to kao neko malo selo nego stvarno ogroman grad, gradevine su monumentalne, vidite ih sa 2km udaljenosti itd. Skupe su ali sta ces, sve sto vrijedi kosta

Sto se tice podjele na PvP i PvE servere - mislim da bi konan trebao biti samo PvP, jednostavno to je u duhu igre, da si u nesigurnom, mracnom i brutalnom svijetu i da u svakom trenu mozes biti ubijen. Nisam jedan od onih koji maltretira lower leveled ekipu, al tu i tamo malo pvpam usput i zabavno je skroz.
Zvuk - fenomenalan. Imam i soundtrack i slusam ga ovako i kad ne igram ofc, jednostavno sto se tice ugodaja funcom je ucinio svoje.
Suma sumarum (nesto sam sigurno zaboravio al ajd):
Igra je toliko dobra da me pomalo strah

Evo 3god nisam nijednu igru pravu odigrao izuzev obliviona, i sad je napokon dosla jedna dostojna.
Iskrena preporuka svima!
Eh i da, za sve one na wildsoul serveru, posjetite
www.aocdestiny.com i ako vam se svida i ako se osjecate dovoljno sposobnima, posaljite app. form