Citiraj:
Autor filipac
Ja sam na završetku osnovne pa bi mi dobro došao koji savjet o nastavku školovanja. Mislim upisati jednoga ljepoga dana elektrotehniku ali sada je pitanje srednje??
Uži izbor:
XI.gimnazija (savska)-bliže mi je od prve 10minuta od kuće tramvajom
1.gimnazija
al najradije bi MIOC zato što tam bi imao oko 5 sati infromatike tjedno tijekom sve četiri godine (al nema bodova) a u XI.gimnaziji samo u prvoj godini po 2 sata.
Ako ima neko bolje prijedloge i savijte nek se javi.

|
Manje vise ti je svejedno sto ces upisati ako ciljas *proci*. No ako se planiras ugodnije osjecati na pocetku FER-a, preporucam ti neku tehnicku skolu a la Rudjer zbog toga sto ces nauciti dovoljno osnova (elektrotehnike), digitalne i racunalstva da prodjes prvu godinu bez previse muke. Uz to, "
infice" imas koliko zelis, cak i fakultativno programiranje i slicno (mikroracunala, ili kakogod da se to sad zove na Rudjeru, je u nekim segmentima bio neusporedivo tezi predmet nego Aritektura racunala na FERu). Rudjer je nudio i maturantima dodatnih 2+1 sat matematike/fizike na 4. godini kao pomoc pri upisu, a takodjer imas i pogodnosti za Cisco i ine akademije... Prouci malo njihove programe, mozda ti se svidi.