Citiraj:
Autor terminator
U Gimnaziju Lucijana Vranjanina u Malešnici, ko i ja :P
Idem isto na FER i bolje znanje iz mat/fiz mislim da ne možeš dobit (za mat sam 100% siguran)
|
Da, matematiku ces znat ko vodu piti, ja i terma idemo na pripreme i jedini smo koji znamo nesto tamo...
Citiraj:
Autor tutix
Vidimo se na prijamnom onda  . Ista situacija, prošao sve sa 5 - samo to je bilo na granici uvijek. Matematiku sam učio večer prije testa, a fiziku sam počeo prepisivat iz bilježnice u drugom razredu. Imao 4 iz matke i 5 iz fizike (Opća gimnazija). I jebga kad sam krenuo na pripreme vidio sam da ne znam obične potencije riješit bez kalkulatora. Sad se malo promjenilo, zadnjih tjedan dana sam počeo žešće sa pripremama sam doma. Cilj mi je nekih 20-ak zadataka riješit na prijamnom (15 bodova svaki) + 400 bodova zbog ocjena i da upadnem sa nekim "manjim" plaćanjem. Ali ako bude nešto lošije, odo ja na TVZ - Informatiku, prijemni je točno tjedan dana poslije 
|
Pazi samo FER... Ekipa ima masovne upise prek veze i sa natjecanja direkt... To je jedini bed. Problem je u tome sto cak i ti ljudi koji rasturaju natjecanja budu losiji od nas "obicnih" ucenika...