Došao Corsair 650TX. Odmah se osjeća da je dosta kvalitetno jer je stvarno teško. Jedina zamjerka na prvi pogled mu je mrežica za cable sleeving koja izgleda jeftino jer su na par kabela stršile dugačke slobodne žile ali to se lako riješilo nožicama. Druga zamjerka, nakon stavljanja u pogon, je što izgleda da mu se ventilator vrti ovisno o opterećenju a ne o temperaturi. Neki dan mi je bilo 30 u sobi i kutija napajanja je bila dosta topla, onako na dodir sigurno nekih 40 stupnjeva. Ventilator uopće nije ubrzao i vrti se isto kao i danas kada je kutija hladna na dodir. Ako je tako zamišljeno onda mu ne bi trebalo biti ništa, a s druge strane je jako tiho. Inače kabeli su jako dugi i nema toga mjesta u kućištu kojeg ne mogu dosegnuti. Ostatak se može lako negdje sakriti po kućištu kako ne bi smetali protoku zraka jer iako ih je jako puno zbog cable sleevinga su dosta tanki i uredno složeni. Sve u svemu napajanje mi se dosta sviđa i mislim da sam dobro napravio što sam zamijenio chieftec-a koji se jako grijao zato što je bio na granicama mogućnosti za moj sistem.