View Single Post
Staro 05.06.2008., 15:39   #913
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Punio4 Pregled postova
Pitanje... Potpisao sam ugovor za prebacivanje na Optimu.

No kasnije mi je rekla jedna gospođa iz Optime, da ako imam ISDN, da ga moram prethodno odjavit kod t-coma.
Otišao sam do t-coma, i dali su mi neki zahtjev na 7 stranica za koji mi treba odvjetnički tim da ispunim...
Zovem opet Optimu, ovaj put je pak verzija da se ne treba odjaviti ISDN, jer da će ta 2 broja biti na pričuvi mjesec dana i onda se izbrisati iz baze podataka...

Što da radim na kraju :\?
Ovisno ako imas ugovornu obavezu na ISDN nece te prebaciti na Optimu dok sve ostale mjesecne naknade do isteka obaveze nepodmiris (odjednom, moguce je i dogovoriti na rate) ukoliko nemas samo ce ti biti usluga iskopcana i od ova tri broja ce ti ostati samo noseci...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Gjurovski je offline   Reply With Quote