Tema: HRT HD
View Single Post
Staro 05.06.2008., 13:31   #208
markal
Registered User
Moj komp

markal's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor Mytbyte Pregled postova
ne dekodira dvb-t kartica, nego procesor i/ili graficka
ok možda sam krivo napisao. svima kojim HRT HD na tv kartici ne radi kako spada tj. da imaju samo zvuk ima nade za vas.

btw. sad sam mislio testirati HTPC sistem i pustiti HRT HD da radi par sati pa da vidim da li sistem može izdržati bez pregrijavanja, a kad ono opet nema HRT HD.

Mislim da nas 2% koji imamo mogućnost gledati HRT HD na HD televizorima/monitorima trebamo imati jako puno strpljenja. Provjerio sam ORF HD i ORF radi bez problema na SS2 kako je i najavljeno. Pisalo je u medijima da će HRT puštati signal iz Austrije i da oni nemaju ništa sa produkcijom prijenosa da to sve rade austrijanci. OK imaju prava samo za nogometne utakmice tako da nemogu u cijelosti puštati program ORF ali su mogli nabaviti neki reprezantativniji promo sadržaj.

Također mi nije jasno pa ako netko zna molio bih za pojašnjenje.
Da li će se za vrijeme Eura 2008 na HRT HD prenositi cijeli program HRT-a vezan za nogomet ili samo utakmice. Ako HRT pušta signal austrijanaca onda će se na poluvremenu vrtiti statistika i kratki sažetci, a ne program iz studia ili što već bude.
Nerazumijem zbog čega se ovaj projekt i sve vezano uz njega drži u takvij tajnosti. Kao da spremaju neku invaziju, a ne prijenos nogometne utakmice. Ako je pola europskih TV kuća odredilo početak emitiranje HD kanala zašto je to na prisavlju takava problem. Oko HRT HD ima toliko upitnika.
Mi smo ipak u HRV gdje se sve radi u zadnji čas ili ako te netko natjera na to, pa će tako biti i sa HRT HD.

slika ORF HD nije bajna ali to je trenutno bilo na njemu.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2008-06-05_135526.jpg‎
Views:	248
Size:	15.7 kB
ID:	8617   Click image for larger version

Name:	ORF 1 HD_0192 10832_H_22000_20080605_135640.jpg‎
Views:	305
Size:	79.3 kB
ID:	8618   Click image for larger version

Name:	2008-06-05_135253.jpg‎
Views:	286
Size:	40.3 kB
ID:	8619  

Zadnje izmijenjeno od: markal. 05.06.2008. u 14:15.
markal je offline   Reply With Quote