Citiraj:
Autor Func
Ni meni ne pređe 70% kod kodiranja. Ali zato dok ti se kodira možeš normalno koristiti PC. Kad bi sve četri jezgr radile na 100% windowsi bi se usporili. Skini occt ili prime95 ako ga hočeš opteretiti 100%. Ovo su jako visoke temperature. Pogledaj da li si dobro montirao cooler i napravi propuh u kučištu.
|
dobro je namontiran cooler, već sam ga 2 puta skidao i provjeravao. chieftecovo je kućište, 2 komada od 92mm upuhuju i hlade diskove, a 120mm ispuhuje van. čini mi se da ću morat kupit neki jači cooler, ili mi matična ne očitava dobro... sa svim programima su iste temperature, tako da nije do softwarea. prije ovog je na ploči bio E6400 i normalne su bile temperature (oko 30-tak stupnjeva).
a to da mogu i dalje radit normalno na kompu dok on kodira je istina. mogu što god hoću i to je stvarno odlično.
@Igneos79:
jezgre su više manje slično iskorištene (od 60-70%), istina je da variraju, vidljivo je na screenshotu.
Isto tako, zanimljivo je da cooler nikad ne vrti brže od ovih 500-tinjak rpm-a, unatoč temperaturama.