DFI:
Gigabyte:
OPREZ,SLIKE SU PREKO 1MB VELIČINE JER NISAM SMANJIO REZU NA DIGITALCU...
Evo kako je to u BIOS-u na mojim pločama. DFI to ima bolje riješeno nego Gigabyte,definitivno... E sad,na DFI kad stavim S3 onda mi ventilator na CPU se svako malo zavrti na max. dok je temperatura konstantna,dakle ne skače. Ali DFI ima i za klasični Sleep i za Hibernaciju (Susped mode 4). Uglavnom radi sve. Nego me čisto zanima ovaj Video Off metod - meni je na DMPS Support (default) i nisam ga mijenjao..ali to je uglavnom isto ovo što i VGA Bios kod tebe Tomi...?
Na Gigabyte sam maknuo S1&S3 i stavio samo S3 STR mode. Sada sleep konačno radi kako treba...tj. sleep ga baci u hibernaciju.. .

Sve se pogasi,čak ni ona power ledica ne blinka,kao na DFI...ali zato kad ga upalim odmah je u 'vindouzi...

A to mi ujedno i najbitnije...

I da,molim Domija da mi objasni ako se kuži,a vidim da da,razliku između tih suspend modova. Eto S1 je neki POS...S3 STR (šta to znači i kako točno funkcioniraju...sitnije su razlike između ta dva..?); a opet ovaj S4 i S5 su ti za complete off jel..?...jer koliko vidim to je bash za hibernaciju.?

Stim da mi nigdje u biosu od Giabyte i ne piše to za S4 mode,nema ga,dakle kao da nije ni podržan...a s druge strane opalim po ovom S3 STR i 'nu ga..sve radi,hibernira i najnormalnije se diže.

Ipak kad isključim kabel,ne radi ni jedan ni drugi da diže hiberbaciju,nego jednostavno boot-a s harda nanovo...
Veliko hvala Tomiju i Domiju na pomoći.