Citiraj:
Autor lordVerdranius
Kao prvo, jedini i pravi prvi razlog zašto mi se komp restartavao odmah tri puta nakon što sam mu rekao Save&Exit je taj što BIOS nije bio dobar i trebala j neka srednja verzija f3a, koja nije niti najstarija niti najnovija... ČEMU? Kaj nemogu napraviti novi BIOS za Gigabyte MBO da normalno radi? OMG...
No dobro, sve je ok, i da, isprobavao sam sve moguće latencije, voltaže i sl. stvari mjenjati i OCCT je normalno prošao 1h vremena bez ikakvih šitova, te također 3DMark koji je dobro prošao testove i sl. programi...
Kompjutor normalno radi, i 24/7 na tim postavkama i temperaturama... 
Temperature su trenutno sada dok pišem ovo u IDLEu ~45 do ~50 i ne više... Mjerim sa SpeedFanom, CoreTempom, RealTempom, OCCT-om i svugdje je sl. temperatura razlika je oko par stupnjeva...
|
O.K.,ovako:BIOS na Gigabyte-ici se "tri" puta za redom restarta za redom samo ako su postavke debelo u banani,tj.nisi ni blizu boot-a.Naravno,neispravan BIOS,sam po sebi,ne isključujem kao mogućnost.
Ali:
Citiraj:
Autor lordVerdranius
|
Jedna ti vrijednost za sublatencije nije na "AUTO",jel'tako?Nego je na "0",makar je po SPD-u predviđena vrijednost debelo dvocifrena

A tajminge si zaključao na "Manual",što se vidi na prethodnoj slici.Time si zabetonirao i onu nulu.
Eto potencijalnoga krivca