Citiraj:
Autor MadBoY
Ja taj hosting na kojem je hostan PCE IMG Hosting ne bi preporucio ni najgorem neprijatelju. Los support, zapravo nema ga nikako, serveri su im u banani...
Istina da daju puno prostora za malo para, ali za te pare zelim support kojem nije potrebno 48h da mi odgovori na jednostavan mail i support koji ce mi se u radno vrijeme javiti na telefon.
RisingPower - ima jako dobrih hosting providera u HR sa jako dobrim serverima i oke cijenama. To sto ti je netko napricao lose o HR serverima je pogresno. Zapravo, ima i istine u tome, znam samo 2 hostinga u hrvatskoj koji su odlicni, ostali su losi ili jadni.
|
Zasto su serveri u banani? Isprobao sam još 2 strana "jeftina" hostinga i nisu bili ni blizu brzini i kvaliteti ovog.
Za podršku, znam da nećeš povjerovati, ali popravlja se. Izgleda da će čovjek uzet još 2 čovjeka kao pomoć i popravlja se.
Ti serveri su jedamput bili down u godinu dana mojeg hostanja, i to u 4 ponoći radi zamjene harda. K tome su se vukli jedan dan u 365 jer im se pokvario vod u centrali.
Fiuhost.hr bih odmah preporučio bilo kome tko treba malo mjesta na serveru. Al za veće potrebe, ili van (riskantno za manju lovu) ili plaćati masno hrvatske...