View Single Post
Staro 04.06.2008., 14:36   #14
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
Ja taj hosting na kojem je hostan PCE IMG Hosting ne bi preporucio ni najgorem neprijatelju. Los support, zapravo nema ga nikako, serveri su im u banani...
Istina da daju puno prostora za malo para, ali za te pare zelim support kojem nije potrebno 48h da mi odgovori na jednostavan mail i support koji ce mi se u radno vrijeme javiti na telefon.

RisingPower - ima jako dobrih hosting providera u HR sa jako dobrim serverima i oke cijenama. To sto ti je netko napricao lose o HR serverima je pogresno. Zapravo, ima i istine u tome, znam samo 2 hostinga u hrvatskoj koji su odlicni, ostali su losi ili jadni.
Zasto su serveri u banani? Isprobao sam još 2 strana "jeftina" hostinga i nisu bili ni blizu brzini i kvaliteti ovog.
Za podršku, znam da nećeš povjerovati, ali popravlja se. Izgleda da će čovjek uzet još 2 čovjeka kao pomoć i popravlja se.
Ti serveri su jedamput bili down u godinu dana mojeg hostanja, i to u 4 ponoći radi zamjene harda. K tome su se vukli jedan dan u 365 jer im se pokvario vod u centrali.

Fiuhost.hr bih odmah preporučio bilo kome tko treba malo mjesta na serveru. Al za veće potrebe, ili van (riskantno za manju lovu) ili plaćati masno hrvatske...
IcyTexx je offline   Reply With Quote