View Single Post
Staro 04.06.2008., 08:38   #24
Adriatix
Banned

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor hp compaq Pregled postova
Nije ovdje mjesto ovoj raspravi, ali može još nekome dobro doć osim meni...

Dakle, kod tog HR sustava, printer i dalje pokazuje rezinu tinte (prepoznaje kada je spremnik prazan? Ili sam krivo shvatio?
Zainteresirali ste me za ovo, pogotovo ako novi Canon opet bude radio probleme sa glavom, ako ga ikada iz servisa pošalju...
U jednom i drugom sistemu HR i China koriste se ARC CHipovi. ARC znači Auto Reset Chip.

Kako to funkcionira u stvarnosti?

Kad ugradite sistem CISS Softver vam prvo pokaže da su sve kazete pune. Potrošnjom tinte padaju i softverski pokazivači. Kad jedan pokazivač za neku boju padne na nulu, upali vam se lampica sa porukom zamjeni tintu. Međutim vi i dalje radite bez problema. Kad vam se upalili ista lapica za Black boju vi jednostavno ugasite i nakon 5 sek upalite pisač i sada su vam SVE indikacije na 100%. I Crna i sve ostale boje. Ukoliko otistente jednu od statusnih stranica i pogledate kakvo je stanje glava, možete očitati koliko ste stvarno sveukupno potrošili tinte po pojedinoj boji. Naravno ukoliko CISS koristite od samog početka. Takav konfor vam Canon definitivno ne nudi.

Zadovoljni?
Adriatix je offline   Reply With Quote