View Single Post
Staro 04.06.2008., 08:27   #6
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
pošto sam nedavno imao ovaj laptop na instalaciji windowsa jer je free dos, dopusti da podijelim s tobom neka svoja zapažanja

moj c/p sa drugog foruma:

- obrada katastrofa, glossy plastika sa reljefnim "ikonicama" koje apsolutno ne možeš skužiti kaj prikazuju
- tipke touchpada (koji je oke) su KATASTROFA jer trebaš 100nm sile da ih stisneš
- ekran je waaaaaaaaaay back od drugih crystal-view-like
- drivere neću komentirati - ati grafika pri bootu javlja da fali neki drek, u device manageru fali neki snowflakemulator (irda neka)... sve je to super i može se riješiti, ali instaliram sa msi priloženog cd-a!!!
- tastatura je full sized na 15.4" wide ekranu, možete mislit kako su tipke nakrcane
- baterija traje ~1:30h rada u čistim win (instalacija i sl.) dok turion redovito se spušta ne 300-500-800mhz!!!
- turion + ati

govno, govno i još jednom govno

samo bih dodao da bežična mreža na tom laptopu nikada nije zaživjela, normalno sve radi u device manageru, ali jednostavno mrežna ne želi detektirati ništa oko sebe, testirano sa 3 različite verzije drivera (jedni su naravno priloženi na cd-u). snowflakemulator driver koji zaista rješava device manager uskličnik-status sam našao na ****.ru sajtovima, morao sam skidati ccc pošto priloženi ne valja.

završnu obradu ne moram komentirati jer ga jedan najmanji hp 530 opere uzduž i poprek.
syss je offline   Reply With Quote