Citiraj:
Autor jurbAs
pa zar nije glavna komponenta i odreduje sliku na monitoru? dobro je ima tu dizajn prikljuci na monitor ali najbitnije je kvaliteta slike a u ona ovisi o matrici 
|
Da. Tn je najlosije matrica. Al dal je to stvarno takvo smece kakvo ti tvrdis stalno da je
? Evo jedan moj frend ima 971bf i vidio kod mene 226bw i ja mu ga kupio po njegovoj zelji. Uglavnom njegov monitor ima PVA matricu, ovaj TN. Inace decko je clan ovog foruma, no necu ga mjesat ovdje. Ne prati nazalost vise tolko PC trziste, pa nezna sto se desava na podrucuju monitora u toj mjeri.
I tako mi nakon par dana na kavici i veli on meni kolko mu 226bw ima ljepsu sliku. Ja njemu na to - pa da dost je razvoj TNa napredovao. Ovaj me skoro spljuskao kad sam mu reko TN. Nije mogao sebi doci.
Jer istina - u to doba kad je 971 bio -drago7 monitor godine (tvoja klasa) onda je stvarno razlika i bila mozda nebo i zemlja u odnosu na neznam 940n. Ali danas brat bratu, da netko sakrije okvir da nevidis o kojem se monitoru radi, pusti ti film/igru prvo na jednom pa za 5minuta na drugom, qurtza bi ti znao koji je TN, a koji nije... Isto kako bi ja znao razliku izmedju audio kabela u svom sistemu. Cuo bi razliku USPOREDNO, al dal bi znao u razlicitim slusanjima sa vremenskim odmakom od sat vremena koji je koji - bi quratz.
A meni je vise pun racku da se stalno prepirem sa tobom oko toga, pa fala bogu postoji ljek u korisnickom profilu.