View Single Post
Staro 03.06.2008., 22:53   #1
mskvorc1
Premium
Moj komp

mskvorc1's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Nova ploča, proc i memorija

Ovako, sadašnju konfiguraciju možete vidjeti sastrane. Pošto sam fan nVidie i SLI-a, uzeo bi nForce chipset, točnije ploču EVGA nForce 750i SLI FTW. Čitao sam recenzije na netu i po forumima i čini se kao jako dobra ploča. Kao drugo ima ventilator na sebi koji se bez beda da zamjeniti za veći i tiši, kako bi ohladio vrući nForce chipset. Znači, nemojte me odgovarati od nForce, jednostavno nForce želim uzeti i u tom slučaju ovo mi se čini kao jako dobra ploča. Proc bi uzeo E8400, naravno clockao ga. Što se memorije tiče, čitao sam tu topice o DDR2 i samo me zanima jel ok Geil Black Dragon na 1066 MHz. To znači da bi do brzine 1066 trebao raditi bez beda, zar ne? Uzeo bi 2x1 GB, mislim da mi više ne treba i upiknuo bi još jednu 8800GTS 512 MB, da spojim u SLI. I tu je još jedan problem - imam modularni Tagan od 420W. Bi on bio dovoljan za moju konfu, pošto na sebi ima za spojiti 2 kabela koji daju struju grafičkama? Mislim, s obzirom da to daju s njim, trebao bi li on to podnijeti ili obavezno napajanje od preko 500W?
mskvorc1 je offline   Reply With Quote