View Single Post
Staro 03.06.2008., 20:16   #61
donniedarko133
Registered User
Moj komp
 
donniedarko133's Avatar
 
Datum registracije: May 2008
Lokacija: Hrvatska
Postovi: 80
Citiraj:
Autor donniedarko133 Pregled postova
Pozdrav svim PCekspert forumašima (s obzirom da je ovo moj prvi post).

Eto, i ja sam u prilici da se osobno uključim u razmjenu iskustava vezanih uz poslovanje Diskonta24. Vidim da je tema prilično vatrena i moram reći da su me iskustva pojedinih članova foruma poprilično zabrinula.

Naime, prije par dana je otkazao moj Samsung SM206BW 20" widescreen LCD monitor nakon samo godinu dana korištenja (trogodišnja garancija). Kupljen je u Diskontu24 i jučer putem dostavne službe DPD poslan na reklamaciju (na njihov trošak).

Moji dojmovi vezani uz poslovanje Diskonta24 su dosad bili pozitivni, a nadam se da će tako i ostati. O razvoju situacije s mojom reklamacijom ću vas izvještavati te se nadam se da ću time doprinijeti ovoj razmjeni dojmova.
Danas sam nazvao da ispitam situaciju sa svojim monitorom.

Rečeno mi je da je monitor zaprimljen u servis u petak (30.05.) te je serviser potvrdio da je uređaj neispravan. Također sam obaviješten da će mi biti ponuđena zamjena istim ili ekvivalentnim modelom ("sigurno nećete dobiti lošiji") ukoliko ni oni ni distributer ne uspiju popraviti postojeći (što vjerujem da će biti slučaj s obzirom na kvalitetu današnjih uređaja).

Dakle, zasad sve u redu, osim male primjedbe na to da je vrijeme od mojeg predavanja monitora djelatniku DPD službe do zaprimanja u servis moglo biti kraće.
donniedarko133 je offline   Reply With Quote