Citiraj:
Autor syzygy
nego, vuco, nemoj se zajebavat sa -vjezbanjem, cardio treningom i ne jedenjem niceg-, salo ce otic, ali ce ti ostat koza u tolkoj mjeri da ces radije htjet da si debel nego sa tom kozom, probaj si povecat obroke na 6 puta na dan, manje obroke sa malo UH, i nemoj vise od 60min cardio treninga na dan imat.
cisto preporuka
|
Hvala na preporuci i bez brige, nisam nigdje rekao da ne jedem. Jedem normalno, samo sam izbacio slatko (čokolade, slatkiši, čipsevi i slično) iz prehrane. Problem je bila večera, jer znam dosta kasno ići spavat, a onda je frka jer bi nekaj pojeo (najčešće je prije bilo neš slatkog

). Nikada nisam pretjerivao sa ničime.
@ Optik
Ja rekoh, da ne želim mijenjati prehranu, jer to jednostavno nije moguće (što zbog staraca, a bome - sam si nemrem kupovati jer ionak sam kratak sa parama). Idem najbolje iskoristiti ono što imam doma. Ionako me starci čudno gledaju čim spomenem kilažu.
Teretana je tu radi dobivanja eksplozivnosti, za kondu trčim. Kako je krenulo, bit će dobro. Možda neće biti na kraju ljeta 70, ali toleriram tu i tamo 2-3 kile, samo nek je kondicije.
Uglavnom, hvala svima na pomoći