View Single Post
Staro 03.06.2008., 11:53   #32
Corsair
Registered User
Moj komp

Corsair's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor ABuser Pregled postova
istina da je manje bitno, no samo da kazem da opet nije tocno. ne znam gdje si to vidio, ali frend je imao Samsungov 19" CRT (955DF) i Radeon 9800Pro (dakle daleko slabiju karticu od 6800), i pokretao ju je na max, doduse ne na 1600x1200 koliko mu je monitor poodrzavao, ali na 1280x1024 ju je pokretao bez problema

A i jos uvijek stoji cinjenica kako je Far Cry za to vrijeme izgledao prebolesno. Ako se mene pita, bolje je izgledao tada nego sto danas Crysis izgleda, jer pogledaj tadasnje igre, a pogledaj danas igre. Evo samo par primjera: Gears of war, UT3, World in conflict, Lost Planet, Assassins Creed, Bioshock...a ima ih jos dosta, a tada su Far Cry-u jedine sto se prezentacije tice koje su mu mogle konkurirati bile vec spomenute D3 i HL2.

ontopic:
@topic starter - uzmi obavezno sto jeftiniju, jer ne vrijedi 15-20 eura vise Asus. Osim u slucaju da ima duplo duzu garanciju ili sl, tada vec mozes razmisliti
I ja se slažem da je Far Cry nekad nije imao konkurenciju što se tiče grafike i nije toliko bio zahtjevan, a crysis ne znam ni ja nije me pogodio ništa extra grafički i još uz to jede hardware kao lud.

Poslao sam mail pa ću vidjet kolika je garancija na Palit i Asus pa ću vjerovatno do kraja mjeseca dobit karticu, a ako mi crkne a shop daleko 300km al valjda neće
Corsair je offline   Reply With Quote