03.06.2008., 11:53
|
|
|
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Autor ABuser
istina da je manje bitno, no samo da kazem da opet nije tocno. ne znam gdje si to vidio, ali frend je imao Samsungov 19" CRT (955DF) i Radeon 9800Pro (dakle daleko slabiju karticu od 6800), i pokretao ju je na max, doduse ne na 1600x1200 koliko mu je monitor poodrzavao, ali na 1280x1024 ju je pokretao bez problema
A i jos uvijek stoji cinjenica kako je Far Cry za to vrijeme izgledao prebolesno. Ako se mene pita, bolje je izgledao tada nego sto danas Crysis izgleda, jer pogledaj tadasnje igre, a pogledaj danas igre. Evo samo par primjera: Gears of war, UT3, World in conflict, Lost Planet, Assassins Creed, Bioshock...a ima ih jos dosta, a tada su Far Cry-u jedine sto se prezentacije tice koje su mu mogle konkurirati bile vec spomenute D3 i HL2.
ontopic:
@topic starter - uzmi obavezno sto jeftiniju, jer ne vrijedi 15-20 eura vise Asus  . Osim u slucaju da ima duplo duzu garanciju ili sl, tada vec mozes razmisliti
|
I ja se slažem da je Far Cry nekad nije imao konkurenciju što se tiče grafike i nije toliko bio zahtjevan, a crysis ne znam ni ja nije me pogodio ništa extra grafički i još uz to jede hardware kao lud.
Poslao sam mail pa ću vidjet kolika je garancija na Palit i Asus pa ću vjerovatno do kraja mjeseca dobit karticu, a ako mi crkne a shop daleko 300km  al valjda neće 
|
|
|