mghmljabua

jel ovo trik pitanje
ajmo se pravit da nije
graficka ti nece radit nista slabije ako si je usteka na tkz slabije napajanje od preporucenog jer obicno kad se preporuca napajanje proizvodjac stavi vise da bude siguran da ce radit ok (i druge komponenete trose struju proc, ram maticna itd...)
ali (da to prokleto ALI) postoji mogucnos da ti nece dobro radit tj da ce ti se igra (to u sprogrami koji u prosjeku vucu najvise struje) rusit ili smrzavat (to je jos dobro, ocu rec da si na granici snage napajanja)
a gora varijanta da cim pokrenes igru sve ode u tri krasna ... tj da se PC resetira ili smrzne prije nego upoce pocnes igrat
naravno da sad u igru ulazi i tip napajanja tj kvalitete doticnog
ako je napajanje model sljuka 400W i kosta oko 100 kn mozes ocekivat rusenja smrzavanja i slicna sranja a opet mozda ti se posrici

pa ce radit ok
ako je napajanje od nekog kvalitetnijeg (skupljeg) proizvodjaca napr tagan, CORSAIR, OCZ, Silverstone, itd onda bi teoretski trebalo sve radi ok
naravno da pretpostavljam da nemas proc 2 x 4 jezgre 10 HDD u raidu i SLI
uglavnom sva se ova moja litanija na kraju svede na
probaj pa ces vidit

ako je napajanje kvalitetenije ne bi treba imat problama (ne moj me drzat 100% za rijec)
a ako je sljuka, jako lako bi moga imat problama sa stabilnoscu sistema (ni ovdi me nemoj drzat 100% za rijec)
eto to je to onako ukratko