Citiraj:
Autor Razer
Što bi mi da nema BUG-a? Kako bismo clockali uz traljavi vodič napisan od strane nekih klošara sa PCE foruma, prije 8 mjeseci (uz to redovito updatean)? 
|
Raz,nemoj se živcirati

nadoći će on.
Jednom.
Valjda.
@lordVedranius:Odgodi OC za koji tjedan,prvo sve pročitaj & o svemu razmisli malo,pa onda postaj nešto smisleno,ili probaj nešto.Ta pitanja koja postaš te neće učiniti boljim OC'erom,a mi ovdje nismo ničije "mamice" pa da nekoga vodimo kroz prve korake kroz OC za ručicu,i to na prvi "kmec-kmec",stoga...znaš pisati,očito,onda znaš i čitati.Pa,udri,brate,nije ti ovo test iz povijesti kojega ćeš slomiti šalabahtetrom/prepisivačinom...
Literaturu imaš (za postupak+nužni set programa),google imaš(pojmovnik tebi nejasnih/nerazumljivih stvari+postignuća ljudi sa tvojima/tebi sličnima konfama).Ništa što imaš nije zadnji krik iliti čudo neviđeno od tehnike,pa da bi se ovdje dijelili nekakvi prvi dojmovi;takve su konfe nafrljene već mali milion puta...
Eto ti prvih savjeta,kada već tražiš,a zauzvrat-malo se uozbilji i više čitanja uz manje spamanja.
@back to Raz:Jesi prokljuvio onu foru sa gašenjem jezgara na višejezgrenima?Nekidan naletjeh na tvoj dijalog sa (mislim) Jim22,pa me baš zaintrigiralo...
I još nešto:bilo bi lijepo kada bi se na onim top listama i batch proceva naveo...po uzoru na
ovo
Neznam,meni se sviđaju takve điđe-miđe

,makar znam da je to sve od jako limitirane koristi,jer ovisi o x čimbenika taj finalni rez,ali-zgodan dodatak,svakako...

,stari