View Single Post
Staro 02.06.2008., 14:16   #12
tempestcro
Premium

Datum registracije: Dec 2006
*UPDATE*

Evo nakon malo razmisljanja dosao sam do zakljucka da obrada metala je dosta skuplja i kompliciranija od obrade drva, pa sam malo rekonstruirao svoj Rackmount.

Slike mozete vidjeti ovdje:

Sve oznaceno kao drvo ce biti u biti MDF, debljine 6 ili 8mm. Izbacena je prvobitna ideja po protoku zraka prema gore, te ova 2 ventilatora ce samo izbacivati topli zrak iz unutrasnjojsti ( topli zrak laksi od hladnoga pa ide gore )

2 usisna i 1 ispusni vent u svakom racku ce stvarat dovoljan protok zraka da temperature ostanu u granicama normalne. Na ovoj slici to jos nije napravljeno, ali izbusit cu rupe 120mm za ventove i na straznjoj strani rackmounta pa ce propuh bit dobar.

E sad ako netko jos zna neku firmu gdje se moze kupit MDF ( medijapan ) tih debljina moze mi poslat pm ili stavit tu, bio bih mu zahvalan.

Rackmount je dimenzija odprilike 600x500x1700 ( W x L x H ). Ovi railovi ce jos bit doradjenj, mozda cak i CNCom cu kanale napravit da ako ne bude preskupo. Sad kad saznam di da kupim MDF i kad ispilim i polakiram ovu zeljeznu konstrukciju mogu krenut u izradu tog cuda.

Zadnje izmijenjeno od: tempestcro. 02.06.2008. u 20:31. Razlog: Slike ne rade
tempestcro je offline   Reply With Quote