Citiraj:
Autor hp compaq
Ups... Otkriveni smo 
|
Ja se naravno isto šalim... Meni uopće nije bitno za fotke, jer napravim možda 10 slika u godinu dana, držim sve na kompu, tako da sam izgubio onu staru naviku sa albumima... Iako, sliku u albumu nekako je gušt pogledat, a ovo mi je sve nekako umjetno, nemam dojam da je vječno...
No, ja taj printer imam (ili bolje rečeno želim ga imati, jer mi još nije došao nikakav odgovor iz servisa), jer mi treba za jeftini printanje prospekata. I općenito za color, i sve što troši više tinte. Kombinacijom njega i multifunkcijskog HP Officejeta sam si nekako zamislio da imam ispisno rješenje za sve što mi treba (kućni ured, razne bitne i nebitne stvar -ovaj tjedan 500papira isprintanih i stavljenih za reciklažu, dakle totalno nebitne stvari koje sam morao isprintati..., i tako). U HP-a nemam namjeru stavljati ništa zamjenski, a kamo li punjivo doma, jer zamjenskih tinti baš i nema, a i printer je 4000 kn pa mi se ga ne da uništiti bezveze. A za Canon znam da ima kvalitetnih i jeftinih tinti od Orinka, a i da nešto krene po zlu, bacim ga bez razmišljanja, jer printer košta kao 2 seta original tinti za njega...