Tema: Novi-Net
View Single Post
Staro 01.06.2008., 19:37   #5
ojpi
Premium
Moj komp

ojpi's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Domek Pregled postova
Neprofesionalni. evo po čemu: Još prošle godine za božičć svima u naše tople domove je došao račun za novi-net inernet.. Zajedno sa tim računom i Jedan ne tako veliki ali A4 format papira na kojem piše... bla bla bla... Dragi korisnici wimax usluga uskoro če svim korisnicima wimax usluge biti povečane brzine sa(768 na 1024, to nije pisalo o kojoj se brzini radi na koju če povečati, a i stvarno bijedno za 180kn haha...) brzine su povečali tek za 2 mjeseca.

Loši. evo po čemu: Skidam nešto od 1.6 giga i na sekundu se otpoji sa neta i spoji natrag što je dosta da ti prekine skidanje.. kaj se mi je dosta puta desilo dok skidaš nekaj od par giga kaj ti zasere net...

A di su najlošiji to je u ONLINE IGRAMA: AKO MISLITE IGRATI NA NETU NEMOJTE KUPOVATI NOVI-NET ZBOG PINGA VISE OD 70 KAJ DOK KORISNICI MAXADSLA IMAJU PING 40 I TO NA SVIM SERVERIMA (naravno ne i amerika) DOK WIMAX IMA SAMO NA SLOVENSKIM I HRVATSKIM SERVERIMA PING AJDA RECIMO PRIHVATLJIV OD 80 DO 1xxx ALI SVEJEDNO NEMOJ KUUPIT. DA KORISTIM GA VEC JEDNU GODINU i još moram 6 mjeseci trpjet to sranje. dok nakon 6 mj i 1 dan u kuču se seli Maxadsl... Dok imaš max mos skidat i igrat a sa wimaxom nemoš ništa razumiš ništa... ako imam upaljen nod32 i ako se updejta dok igram na netu cod2 vec mi je ping 100 a kaje totalno neprihvatljivo na online igre dok metak kasni 2 sekunde looolllll n44bs... Zato kupi Maxdsla!!!
Wimax ne možeš uspoređivati sa adslom. Ni po cijeni, ni po brzinama, a najmanje po pingu. To je odlična alternativa ako je adsl nedostupan.
ojpi je offline   Reply With Quote