View Single Post
Staro 01.06.2008., 11:57   #214
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Prebolesno je sto možeš napraviti autu , zaletim se sa 250 u zid i tamo i - ostajem, plus jos od siline udarca skratim auto za koji centimetar
Fora je sto skoro svaki dio auta možeš rasturit

Malo teška, moram se navići da to nije NFS i da ne mogu sa 250 u zavoju kočit
Sa Mustangom ako se okrenem u zavoju i stanem, pa hoću ponovo krenuti kad nagazim na gas i da slučajno držim skretanje jos se dodatno okrenem 3 puta oko svoje osi , 600 konja na zadnji pogon

Bolest
Vjerojatno nisi Race Driver 3 igrao. U usporedbi s njim, ovdje je dodano samo nešto više elemenata koje možeš razbiti i to je još detaljnije napravljeno, ali tolerancija na jače udare je ostala ista. Malo brže se zaletiš u neki zid i game over Ja se samo nadam da su popravili MP LAN mode, u RD3 se nije moglo spojiti direktno na IP, a čak nije ni nalazio nikakve kreirane servere. Codemasters nije uspio taj dio zakrpati, pa se moralo igrati samo online.
Nitko nije spomenuo replay, po meni izgleda fenomenalno. Jedina stvar koja je razočarala je popis auti. U usporedbi s RD3, ima ih premalo, a vjerojatno i ima i manje vrsta natjecanja. Očito da bi igra dolazila na 6 DL DVD-a da su ubacili i kamione, monster truckove, 6 vrsta formula i kosilice Jel se itko sjeća i RC moda?

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je online   Reply With Quote