Tražio sam na ovoj temi pomoć, no našao sam samo upite za isti problem koji ja imam. Sa Kasda routerom problemi na Visti x64 sa spajanjem na net. Krene učitavati stranice i samo stane odjednom. Google otvori i radi search na njemu, al čim se treba otvorit neka stranica nađena na searchu, neće da otvori.
Danc00 (onaj sa henryem

) mi je rekao da treba u postavkama routera stavit onaj PPoE il tako nešto i sve sam to bio napravio no opet nije radilo...sve dok sam nisam čačkao po postavkama i uključio neki IGMP multicast il tako nešto, i odjednom je net proradio, sve je bilo ok. Čak ne mora biti da je do tog IGMP-a, al tad je net proradio....
Radilo je dok nisam rušio Vistu i ponovo je stavljao, no tad ništa nije pomoglo, nikakve postavke u routeru, više nisam mogao na net. Zvao sam t-com podršku i oni su mi davali samo neke IP adrese, i ništa nije pomoglo....
Čitao sam na 16-toj stanici ove teme da je netko imao isti problem, pa me zanima dal je netko našao rješenje za ovo???? Negdje sam čitao da zna biti problem nforce chipset, a ja imam stari nf4 ultra za sc.939...... .. ... .....