Tema: Euro 2008
View Single Post
Staro 01.06.2008., 00:00   #339
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Euro 1996
Hrvatska-Njemačka
U ovoj zadnjoj su nas bilo pokrali ko nikad...i još ona panjina Jerkan igra rukom
Mam mi je muka kad se sjetim....
Yep. Ma sve bilo ok da panjina nije bio onako mlitav prilikom drugog gola nijemaca. prije centaršuta je trebao onog švabu odbaciti do aut crte a ne pasti ko curica...

Kaj se Pletikose tiče, od prije je poznato da se čovjek voli ukopati na crtu i ne miče se. Danas sam mu izbrojao pet takvih kikseva, na euru to ne bu dobro. Živcira me i Srna, čovjek je dobar igrač ali mu fali koja daska u glavi stalno gubi živce. Ak on ne pocrveni na euru to bu čudo. Vezni red danas nije postoja osim Nike Kovača, pogotovo se Modrić nije vidio. Obrana kak tak, za napad se vidi iz utakmice u utakmicu da bu teško išlo bez Dudua. Izuzev toga je bilo dobro

I ja sam optimist, ppoznato je da su naši uvijek imali problema motivirati se za prijateljske utakmice. i moram priznati da Mađari imaju mladu i dobro organiziranu momčad, neće nikome biti lako s njima u slijedećim kvalifikacijama.

BTW, ak netko snimi noćašnje reprize na komp bio bih mu jako zahvalan, ja sam na putu i nisam u prilici