Danas popodne dobijem poruku na mobitel iz PBZ-a da mi je sjela neka para i kako vec duze vrijeme planiram kupit tu stvar, odmah sam otrcao u Ve-mil i za 426 kuna kupio Ruku za lcd. Bio sam u Vemilu prije tjedan dana, imali su jedno 7-8 komada. Dodjem danas i na prvi pogled-nema! poludio sam u sekundi, pitam lika jel ima jos na skladistu tih stalaka, on mneni mrtav hladan-nema. To sto vidis to ima. Fak, ali kad ja tamo malo bolje i nadjem, naravno zadnji primjerak

Znaci radi se o
http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=1113014
Sad, iskreno nisam mislio da cu se s montazom mucit 2,5 sata. Ali eto ispalo je tako. Fleks mi je dao sve savjete na sta se mora pazit kod montaze, jer je on skoro popusio monitor kad je montirao. Prvo sam skinuo postolje monitora i monitor stavio na stol, naravno između stola i monitora je bio ručnik, da zastiti monitor od grebanja i slicnih nezeljenih radnji..
S armom se dobije fini manual, odnosno list papira na kojem je sve objasnjenoi nacrtano i stvarno i najveci noob bi trebao shvatit.Postoji mogucnost montaze i na zid, ali u mom slucaju ide na stol.
Dobiju se 4 vijka koji se sarafe u monitor.
Montaza je ok, ali sam imao problema sa stolom pa sam morao pilit. evo kako je na kraju ispalo
Monitor je gibljiv u svim smjerovima i sve to djeluje jako cvrsto i uvjerljivo. evo jos par slika
Jos jedna jako dobra stvar je kanal za kablove. Fino kablovi od monitora idu duzinom cijele ruke i nastavljaju iza stola tako da uopce nema kablova po stolu.
Sve u svemu ja sam prezadovoljan, iako ce se vecini ova cijena od preko
400 kn cinit previsoko za nesto ovakvo..
Komentari i ostalo dobrodosli