Citiraj:
Autor tutix
Sad baš da je tako i ne vjerujem. Najvjerojatnije to računalo ima problema sa diskom ili nečim jer sam ja vozio Windowse na 256 SD-RAM-a i 20 GB disku kad sam kupio računalo i nije bilo uopće toliko sporo. Normalno, ne može se uspoređivati sa ovime danas što imam ali jedna stvar je bila bolja, računalo je brže dizalo sistem. Za to krivim današnje drivere za LAN, chipset ili što već.
|
A ne moraš vjerovati, stroj je i dalje složen i ako ti se da skočiti do Osijeka mogu ti demonstrirati. Mislim da je između ostaloga problem u sporom hardu i grafičkoj ali upravo o tome i pričamo. Da bi WinXP dobro radio potreban mu je također bolji hardware nego onaj za ranije Windowse. Ljudi jednostavno zaboravljaju kako su zahtjevni WinXP bili za tadašnji hardware i koliko je bilo problema sa driverima, aplikacijama koje nisu bile kompatibilne...
Ovo naravno ne opravdava MS niti Vistu jer su već trebali naučiti i potruditi se izdati kompletan OS. Istina napisali su gomilu generičkih drivera ali su proizvođači zakazali iako im je MS navodno na vrijeme dao sve potrebno a i postojale su bete pa RC-ovi.