View Single Post
Staro 31.05.2008., 14:42   #12
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor elvis again Pregled postova
Slazem se s tobom, nisam bas u zavidnoj situaciji, no sam sam si kriv kad neznam drzat jezik za zubima kad me neko pita: "jel bi mi mogel slozit neki novi kompjuter do 10 000kn?". Ja sam mislil da je to kraj no tek onda su usljedila pitanja ja sam videl ovo i ono jel bi mogel i ja to...
Ovo kaj si složil u prvom postu, mu je i više nego dosta za svo to benchmarkiranje, samo bi neka ploča s intelovim čipsetom (možda kakava Asusov model iz P5 serije, ako pati na voltaže + lemilica i sl.) i kakav E8200 IMHO bili bolji izbor. Ali ako klinac baš mora imati quad i SLi ploču, onda mu samo serviraj tu prvu konfiguraciju, pa nek si clocka i bencha po ovom lijepom vremenu.
Citiraj:
No McG ak se ti hoces primit malca slobodno ga ja k tebi uputim na instrukcije ?
Ne treba, hvala. Rađe napunim player našom estradnom (ajmo reći) muzikom, pa mi lepše projde dan.
Citiraj:
I nisam zaboravil ovo zgodna psihijatrica. Ak imas neku preporuku slobodno javi (nek bu po mogucnosti i jeftina) .
Čuj, ako zagusti ja ti proslijedim broj svoje psihijatrice. Iznimno inteligentna, simpatična i nadasve zgodna, a ni cijena nije pretjerna. Mada, ako ti ne bude odgovarala, lako ti preporuči neke svoje kolegice.

Zadnje izmijenjeno od: McG. 31.05.2008. u 15:00. Razlog: Par slova je nedostajalo.:)
McG je offline   Reply With Quote