View Single Post
Staro 31.05.2008., 14:21   #8
elvis again
In the ghetto
Moj komp

elvis again's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
24" nije za klinca, ali dvije HD 3850 X2 i 250GB diskovi u RADIu su ipak malo bolji izbor za klinca? Kolko god da taj klinac imal godina, složi mu sve kaj hoće, a opet da nije neko žešće pretjerivanje i bacanje para. Ako se zayebe, nije tvoj problem, složil si mu kaj je htel. Mada ruku na srce njemu je dosta bilo koja P35 ploča, bilo koji E8000 model, 400/430/450W napajanje i ostatak generičkih komponenti, ali ako hoće malo posebnu konfguraciju - složi mu posebnu (možda čak i idi tolko daleko da se uz Phenoma 8000/9000 serije i DFI DK ploču osječa posebnije od drugih u kvartu) i voljno. Posle se zgubi na neki sunčani otok i ne javljaj mu se na telefon/mobitel, jer kad krene s pitanjima oko clockanja i ostalih (svim što starijim, što novopečenim vlasnicima Core mašina tolko bitnih) sitnica, posjet nekoj zgodnoj psihijatrici ti je zagarantiran.
Slazem se s tobom, nisam bas u zavidnoj situaciji, no sam sam si kriv kad neznam drzat jezik za zubima kad me neko pita: "jel bi mi mogel slozit neki novi kompjuter do 10 000kn?". Ja sam mislil da je to kraj no tek onda su usljedila pitanja ja sam videl ovo i ono jel bi mogel i ja to... Cini mi se da prelazak na neki drugi broj mobitela nebi bila losa ideja.

No McG ak se ti hoces primit malca slobodno ga ja k tebi uputim na instrukcije ?

I nisam zaboravil ovo zgodna psihijatrica. Ak imas neku preporuku slobodno javi (nek bu po mogucnosti i jeftina) .
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor
elvis again je offline   Reply With Quote