View Single Post
Staro 31.05.2008., 04:12   #72
Angelus
A mighty pirate!

Angelus's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ibanez ti je onako zakon za ton,za rock easy drive i tak...može ibanez poslužit i za stvari koje zahtijevaju žešči output ali ono generalno nije napravljen za to

Vidim da imaš Jackson Headstock u avataru pa si kontam da se furaš na težu glazbu,nemora značiti ali Jacksoni su inaće nekako za ljude sa ukusom za metal

Ovako,ako slušaš metal i voliš ekstremne gitare,pogledaj RX10D od Jacksona,22 freta,Seymour Duncan(Designed samo nažalost) Pick upovi,Jacksonov floyd...gitara je super...košta od 4-5 milja,cijene variraju po bojama kojih imaš fenomenalnihnnpr CBS(Cobalt Blue Swirl),imaš Inferno Red,Black,White ITD.

Druga varijanta ti je ESP,točnije LTD,sig gitara čovjeka kojeg imam u sigu i avataru,dakle radi se o LTD AL200(WH ili BK biraj sam,Black or White jel),i ta gitara ti ima sve što ti treba za "metal početnika",24 jumbo freta,floyd(makar neznam čiji je,možda je čak oriđinl floyd rose što i nebi bilo najbolje),EMG Pasivke,mislim da čak nisu HZ H3 već one malo lošije,i sad neznam jel Hardcase i Pre Booster dolaze u kompletu,znam da sa skupljim varijantama dolaze al za AL200 neznam...ugl gitara ti je 4k ravno...ponuda boja je nažalost samo bijela ili crna...nisam siguran jer vrat Bolt on ili Neck through,opet,skuplje su Neck Through al za ovu neznam

Ibanez u Os imaš u Audio Pro,mislim ako su npr 200injak kn jeftiniji zašto ne uzeti od njih kad je poštarina max 100 kn,iako mislim da su oni nedavno otvorili poslovnicu u zg
ESP,tj LTD imaš u Os,Euromusic agency je službeno ime iliti ga lokalno Music Shop
Jackson imaš jasno u svakom fender shopu,iliti mega muzici dakle u zg isto

pogledaj si još schechter gitare,Epiphone ti baš neš nisu zanimljive,meni je moja čist bila privlačna jer je bila Explorerica izvornog korina modela a ESP je tad dobio tužbu onak masnu,tj izgubio pa se otad nemogu kupiti izvorni korina modeli ESP/LTD Explorerica

Za pojačalo,neakvo "početničko" ti je oke roland pojačalo,randalli su IMHO,preplitkog zvuka bez previše tona,a marshalli su ti opet skupi i loši kad dođe do treanzistoraca...a jeftinog marshalla lampaša neš nać,osim eventualno AVT,kojeg imaš u Os u Yamahi po 2,500 kn(50W)...

raspisah se...ak imaš još pitanja samo pucaj
Angelus je offline   Reply With Quote