da MP je free. Bas sam i ja htio rec da full detalje i sve na 1920x1200 radi na 45FPS.ova konstatno tako da je igra i na toj rezi full igriva. Po pitanju grafike to stoji super su to napravili i svida mi se... Kao sto sam reko fizika je realna i to je odlicna stvar. Prelazak preko pasice ce vas neki put kostat par mjesta jer auto moze odskocit ili se okrenut kao i kad uletis u pjescane klopke travu i ostalo... Ostecenja su ultra dobro odradena i skrsit auto tj napravit totalku je ultra jednostavno i stvarno se treba koristit kocnica i naucit vozit auto. Na normal tezini voznja je dosta teska bar meni za sada tako da nisam se igrao na tezim razinama ali kad malo svladam igru probat cu da vidim razliku. Ovo me sve podsjeca na neku mjesavinu toce i NFS.a zasd nemam nekih velikih zamjerki... Ja volim takav tip igre ali vecini se nece svidjet pogotovo ljudima koji vole simulacije jer auto se neki put zna cudno ponasat. pogotovo preko pasica dotaknes plastiku pasica auto ce mnogo puta proklizat i otic na travu... dok u stvarno svijetu to bas i nije tako..
e da nakon prvog dojma koji nije ostavila bas neki mjenjam ocjenu na 8.5/10 vise nedam.
EDIT evo dosao sam do svog tima i kupovine auta sve je dosta olaksano i svida mi se kako su to napravili imas odredene klase i za odredene utrke trebas odredene aute.. imas sponzorske ugovore od kojih dobivas lovu tipa ako zavrsis trku pa kasnije i za plasman. Sve u svemu super napravljeno igra je stvarno dobra iznenadujuce zabavno je vozit utrke...

jos nemam svog drugog vozaca a nadam se da cu moc to dobit.. kako otkrivam igru sve je bolja.. e ovo mi se dugo nije dogodilo da nakon prvog dojma da igra moze popravit stvari.. jedina zamjerka nemos popravljat auto i bit prisiljen trosit lovu na popravke

ostalo je okey po pitanju menadzmenta tima i auta.