Citiraj:
Autor lordVerdranius
:P
Tak i treba! Radi uvijek i nema sr***
Nego, zakaj svi ne pređemo na Linux odnosno Ubuntu, em sve radi, em nema virusa, em je FREE!!! Ma linux je zakon!  ))

|
Jesi primjetio kako se malo teže igrat na Linuxu, a ti to predpostavljam radiš
Linux nije za svakoga kao ni Vista, treba navikavanja, treba malo "više" znanja i strpljivosti!
Što se mene tiče ja povremeno vozim Ubuntu, koji mi je sasvim dovoljan, sve zagriženije distribucije zaobilazim!
Citiraj:
tik tak tik tak...par reseta..live update drajvera. rucni install drajvera.
i od tada uopce nemam pojma o kakvim to problemima ekipa prica kad je vista u pitanju. super se slozila s hardwerom i sada su si super frendovi. zasada. niti problemi s netom, niti s komponentama, niti s drajverima. ono, nije da mi nije drago to sve i da mi nije drago da se nisam razocarao kao neki.
|
Menen nekidan ubio live update, instaliram sve, par reseta Vista se sjebala sa updateima, ponovo instalacija i sve radi za 5.
Citiraj:
isti taj hardwer na xpima je kasljucao i stekao. ne jako,ali je.
no i vista i xp imaju musice.nije da je sad bezgresna.
no ipak, mogu slobodno reci da vista radi ko urica, i totalni je preporod nakon dugooog iskustva s xpom.
|
Meni isto, samo sam imao puno više problema sam mrežom @ Vista, nego na XPu!
Citiraj:
Svi zaboravljaju da je xp vanila bio totalno bugiran i preprelosh.cak ga ni sp1 nije u potpunosti izljecio. tek s sp2 stvari dolaze na svoje, a ponovo s sp3om je stvar upitne kvalitete, utoliko kaj ekipa ionak ne instalira sp3. toliko o tom uber operativnom sistemu.
|
Hmmm, slažem se. Do SP1 bilo je rupa kao u siru, i nakon toga. Neke stvari su bitno poboljšali, neke su puno bolje, neke lošije... Uvijek kažem da svako odlučuje koji mu sustav odgovara! Nikako nemogu prebolit WLAN podršku na XPu!