View Single Post
Staro 30.05.2008., 17:04   #1
Cro=RocK=U=
Premium
Moj komp

Cro=RocK=U='s Avatar

Datum registracije: Jan 2008
<PROJECT>=Blue Silent BRIZA=

Daaa ne duljim ovo je moj maturalni modd-maturalni rad
i nisam stavljao slikice kak šrafim 1vent u napajanje i sl i pitao za savjet di da stavim koji kabel....

Sve skupa je trajalo 2mj najviše zbog nabavke komponenti.

Počel sam tak da sam rastavil kučište obojal unutrašnjost u plavo s ubodnom izrezal bočnu stranicu grunul na nju plexy iz pevca za 25kn-2mm
debljine, stavil 4plava 80mm venta promjenil grill naprijed,zamjenil gumbe za power i reset kao i diode za power i hdd.

Prije par dana mi je od beštije stiglo novo napajanje i grafulja i sad još samo fali Arctic Cooling Accelero S1na GPU i Cooler Master Gemin II za CPU.

Hdd-ove sam stavil vertikalno u neku spužvu da tak da ne proizvode vibracije a napred njih hlade 2 80mm venta tak da su kostantno između 32 i 38c.

Još sad čekam ta 2 pasivna hladnjaka, anti. vib. gume za ventove i napajanje i round ata kabel.

onda dobite finalni izgled...

i kak to nice svijetli,kad budem našel vremena pozabavil se budem još sa kablova kojih ima jako puno
i glavna zamjerka da se 12V konektor nalazi na sredini matične ploče...ko je to napravil nek dobi otkaz

e i sad da se vidi kaj sam radil u školi 2mj i uložil oko 40h rada i 300kn cca+benzin do zagreba

znači napravil sam multi fan controler sa 4potenciometra
koji su spojeni svaki zasebno na sklop na tiskanoj pločici i tu sam shemu našao na ovom forumu(nemogu naći temu)
samo kaj sam u paralelu na kraju dodao Plavu LEDicu-5kn kom sa 330ohm otporom tako da kad s potenciometrom smanjuješ brzinu vrtnje ona to indicira smanjenjem jačine svijetla.

Sklopke 0-1,sve je super samo kaj na kraju imaš cca 80 žica za spojiti i zalemiti,tak da ima toga dosta u 5"25+jedna plava ledica mi je pregorjela pa sam moral staviti zelenu trenutno dok ne kupim novu.

tu su slike pa pucajte s komm
http://picasaweb.google.co.uk/DarkoP...e/ModdingSlike

Zadnje izmijenjeno od: Cro=RocK=U=. 31.05.2008. u 03:14.
Cro=RocK=U= je offline   Reply With Quote