View Single Post
Staro 30.05.2008., 11:50   #28
vex
Premium
Moj komp

vex's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Polako, nisam još ni počeo , u utorak mi ploča nova dolazi, ( jučer uzeo u hg-šrotu, dobio otvaranu ploču bez NB hladnjaka , pa čekam novu ) .

Za sada moram:

1. Napraviti rezervoar(e) za vodenjaču, za koju postoje 2-3 opcije:

- Posebna pumpa, rezervoar i hladnjak za cpu, grafu, hdd i mem i možda napajanje( ako iskemijam sve do kraja ) . Dakle 3 pumpe, 3 killera i 3 rezervoara, cpu u uv crvenoj, grafa u uv plavoj i hdd/mem/psu u uv zelenoj boji .
Najkompliciranije za napraviti, ali bi najbolje izgledalo i najvažnije, najbolje performase bi dobio

ili

- 2 pumpe i 1 veeliki tank , sve spojeno u serijalu na jednu pumpu, a druga pumpa samo da vozi vodu kroz 3-4 killera, koji će se nalaziti izvan kućišta, odozada konkretno ( kućiše je duboko svega 33cm, umjesto standardnih 50-ak, tako da stane iza bez beda )

Ovo je lakše i brže rješenje, a možda mi na pamet padne nešto treće

Tank(ovi) idu od stakla 4mm, jeftinije i lakše za nabaviti. Svaki staklar za siću izreže i pospaja sve.

2. Vodeni blokovi za matičnu su poveliki malo, pa ih moram malo doraditi i izbušiti. Nakon toga ih sve izbrusiti i ispolirati

Samo kućište dosta dobro izgleda u crnoj boji, tako da ga neću lakirati, samo ću sa prozorima morati nešto napraviti, preveliki su, malo ga izbušiti gdje bude trebalo i tak...

A najveći problem od svega je OVO , koči me jako u projektu, ne znam što ću
vex je offline   Reply With Quote