View Single Post
Staro 30.05.2008., 11:15   #260
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Autor newalss Pregled postova
Moli Boga da na autocesti ne doživiš brzo ispuštanje tlaka gume (ne probijanje gume,samo ispuštanje) s ovim šeretskim načinom vožnje. Mogao bi završiti da ne kažem gdje...uzalud ti servo i jaka ljevica.
Vjeruj mi da ne uče bezveze u školi s dvije ruke držati volan.
A di si isčupao ovaj post? No ne vozim stalno sa jednom rukom nego često. Samo po gradu jer je tamo reakcija na sranja daleko bolja. Po bilo kojoj brzoj cesti na kojoj se razvijaju veće brzine imam dvije ruke na volanu. Jednostavno zbog tog razloga što si naveo. Uglavnom, kada dosegnem brzinu kojom se želim voziti, nema više potrebe za mjenjačem, vozim s obije ruke. U Vukovarskoj sa prosječnom brzinom 26km/h to nije baš previše važno. A po toj Vukovarskoj se i najviše vozim. I ne radim prestrojavanja sa jednom rukom ili skretanja u zavoju. I definitivno ne vozim sa dlanom nego volan čvrsto stisnem kada skrećem. Da nije tako, da nemam ruku na mjenjaču, sada bi još čekao na nekom križanju ili čekao na fizikalnu terapiju u nekom lječilištu (u boljem slučaju). Mjenjač je jako važna stvar u autu. Važno je kako povečavaš brzine i jednako je važno kako ih spuštaš. U gradu je za to potrebna brzina.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline