View Single Post
Staro 30.05.2008., 06:52   #248
marko_1
Premium
Moj komp

marko_1's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor AMD Pregled postova
Vidim da voliš švapska kola.
Nakon jednodnevne vožnje über auta VW Passata vozi se po jedan dan u Renault Laguni, Peugeotu 407 Subaru Legacy, Alfa 159, Citroen C5, Honda Acord, Mazda 6, Ford Mondeo, Opel Vectra ili Signum, Volvo S40 ili Toyoti Avensis. (Jesam ih nabrojao )
Baš me interesira kao bi prošao über auto.

Octavia i Passat kao i Golf su mi pretvrdi auti, a cijenovno precjenjeni za opremu i kvalitetu koju nude.
Istina da su "pretvrdi", pogotovo mali polo... Precijenjeni hmm, i to ali kvalitetu necu spominjati, u mojoj familiji svi skoro voze VW i problema sa npr. motorom nismo imali nikad (brisaci i akumulator ne racunam pod probleme), po mom mišljenju je škoda best buy, omjer uloženo - dobiveno, auto je zvijer, a nova octavia ili RS je mrak, kvaliteta je isto vrhunska a potrosnja mala... Npr. Octavia RS nova sa malo boljom opremom je oko 182k kn, a golf 5 GTI 194k kn + oprema, dakle oko 225k km (puno je, ali kako auto ide / izgleda ajoooj)... E zaboravih, vozio sam se u "tojoti" avensis , 100 i nes KS, bio sam suvozac, iskreno auto mi se iznimno dopao, od vanjskog izgleda do interijera i performanse mi se cine zadovoljavajuce...

Nego kaj je onda sa ovim zakonom poslije 11?
marko_1 je offline