View Single Post
Staro 30.05.2008., 01:59   #14
anita2
Premium

Datum registracije: Feb 2007
Je, i ja sam skužila da 1911 nije nikakav nasljednik. Treba se protegnuti do 1931 ili 1961 (nisam još uočila razliku između njih, osim u cijeni). Dobro je to što se 1931 može dobiti "već" za 3200 kn.
Znam za prad.de (i za ovaj svoj sam iskopala što u stvari imam), niš drugo niti ne radim, nego samo surfam za monitorom. Pročitala sam zadnjih 20 stranica na forumu i što više čitam, gledam linkove, ispada da sve ima svoju cijenu, ili, kako se kaže, svaka roba ima svoga kupca.
Znam sigurno da neću kupiti TN, jer kao što sam napisala na početku, kupujem monitor za malo duže.
Čini se da je ostala samo dvojba: tvoj HP lp1965 (jako ga hvale i preporučuju na forumu, a meni se umjesto toga usjekao tvoj dojam o ispranim bojama) za 2300-2400 kn ili Eizo S1931 za 3200 kn.
Ne zanima me baš što se za tu lovu može dobiti neki veći wide monitor, jer je 19 inča sasvim dovoljno, a radije više uložim u kvalitetu nego u napuhanu veličinu.
(To me podsjeća na pomamu za što većim laptopima na našem faksu. A onda su ljudi jednog dana skužili da im to uopće nije prenosivo. Ne pravim se pametna, ali znam da sam dobro odlučila kad sam uzela 14 normalnih inča s SXGA, 1,8 kg i nosim ga po faksu kao bilježnicu. Hoće li ljudi tako skužiti da monitor ipak nije televizor i da ga bez obzira na dijagonalu gledaju uvijek s iste udaljenosti od cca pola metra??? Ah, da... Zaboravila sam da nekima monitor i služi kao TV, a ne za nekakav ozbiljan rad.)

Jel ti možda piše u papirima monitora tko ga radi za HP? I kakva ti je oštrina teksta i jel ima zasebna podešavanja za tekst, zasebna za grafiku, zasebna za internet i sl.? Koliko čitam na forumu, imaju ljudi dosta problemčića s brandovima, da ne povjeruješ. Ne bih uopće htjela razmišljati koliko ću ga puta reklamirati, hoće li cvrčati, hoće li imati BP, je li pozadnsko osvjetljenje prejako i dr. Htjela bih kupiti sigurnu stvar. Kupiš, radiš i uživaš. (Jel to ide skupa?)

anita2 je offline   Reply With Quote