Vidim da se malo pricalo o udobnosti gore pa evo nekih mojih iskustava kada smo vec toliko odmaknuli temi

...
Škoda Octavia 2004. god - nakon više sati vožnje javljaju mi se bolovi u donjem dijelu leđa, fali naslonjac za desnu ruku, mjenjac nema vibracija pa je ugodno drzati ruku na njemu. Naslonjac ruke na prozoru sluzi svrsi ali nekako bi to moglo biti mekanije.
Renault Clio, neznam godinu... Isto ugodna sjedala, naravno opet fali naslonjac za ruku lijevo i desno... Mjenjac ima neki svoj neobicni hod kod voznje i dodavanja gasa ak kuzite, to mi se nikako ne svida jer nemozete odmarati ruku na mjenjacu (mozete ali nikako nije dobro za getribu)...
VW Polo 2005. god. - udobnost sjedala je cist dobra, karlovac - delnice starom cesto, bez ikakvih bolova i neugodnosti, također mi fali naslonjac za desnu ruku, mjenjac takoder nema vibracija i nekakvih pomicanja, lijevu ruku nemam gdje naslonit :/...
VW Golf 5 Plus 2007. god - veliki auto za babu i dedu ili za obiteljskog covjeka, za nekog mlađeg tko zeli nesto atraktivnije auto je katastrofa, dobro ajde sada smo kod udobnosti

, sve oke samo mi je bio gas nekako čudan za stiskanje...
VW Passat 2007. - Svi komentari su suvišni, zasluzuje biti auto godine definitivno...
VW Tiguan 2008. - Isto kao i passat, cijena govori svoje :/...
Inace imam problema sa kicmom pa ako mi neki auto odgovara, onda stvarno i drugima odgovara

...