View Single Post
Staro 29.05.2008., 20:44   #45
NITROS
Premium
Moj komp

NITROS's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor lordVerdranius Pregled postova
Ma svaki prosumer za tu cifru je onak... Dobri fotići se počinju tek vrtiti od 6000kn nadalje... Govorimo o dSLR fotićima... No za onog tko nema love, tu su kompakti, odnosno prosumeri, koji će za početak zadovoljiti sve potrebe početničkog fotografiranja...
Dobri fotoaparati se krecu puno nize 6000kn, za 6000kn ti kupis E-510 sa dva objektiva i karticom!!! A to nije niti entry class fotoaparat.

Citiraj:
Autor zippo Pregled postova
Tako nesto treba profijima, ne nama. Ili onima koji vole biti in a nemaju pojma kako iskoristiti ni mali dio mogucnosti
Ovo sto sam do sada stigao slikati sa FZ8 je ispalo iznad svih mojih ocekivanja, imajuci na umu da jos nisam stignuo uci dublje u sve njegove postavke i mogucnosti. Sve moje preporuke za FZ8

Profi fotografi okidaju sa tijelima od 10k kuna - 60k kuna uz objektive od 10k-50k, ne govorim o modnim fotografima koji imaju hasselblade od 250k kuna

Citiraj:
Autor Bender Pregled postova
Nitros, jel ti čitaš ko je šta napisao? Vrlo selektivno bi reko...
Ja sam se samo osvrnuo na tvoj post u kojem govoriš da ono šta on traži ne može naći u zadanom cjenovnom rangu, pa si mu predložio skoro duplo skuplje aparate.
Ali do 2000kn itekako može naći šta je tražio.
A šta se kvalitete slika tiče, tu velike razlike među kvalitetnim kompaktnom i ultrazoomom nema.
Nisam niti rekao da ima razlike u kvaliteti slike izmedu kompakta i ultrazooma, vec sam rekao da ima razlike izmedu gore navedenih fotoaparata koje sam ja naveo i koje si ti naveo. Ovaj FZ8 je prava prilika i to neka kupi. Nisam u vodama gdje su kompakti, ali za S5 sam siguran da ima dobru sliku zato sam ga i preporucio.
NITROS je offline   Reply With Quote