View Single Post
Staro 29.05.2008., 14:37   #1
Juzernejm
Premium
Moj komp

Juzernejm's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
samsung lcd naspram jeftinijih firmi

vjerojatno već stoput prežvakana tema, ali ne nalazim odgovore na ono što me zanima..
naime, gledam dva modela: Monitor Samsung SM 2232BW, 22" LCD, 2 ms, DVI, crni
Monitor Samsung SM 226BW, 22" LCD, 2 ms, DVI, crni

i sada me zanima da li mi se isplati dati 2200-2400 kn za ovakvog samsunga, što zar su toliko bolji od recimo ove belinee na akciji za 1300 kn? mislim, razlika od 1000 kn nije mala a kod samsunga se bojim da je cijena napuhana zbog imena? Da uštedim kojih 500 kn i kupim nekog jeftinijeg philipsa npr ili da pregrizem i dam tih 2k+ kn ?
također me zaniam razlika između DVI i DVI-D, jedan ima jedno a drugi drugo (ako sam dobro shvatio dvi-d je podrška za hdti?) u linksu npr piše da obadva imaju dvi-d, dok u ve-milu ima samo jedan, pa mi nije jasno...

P.S. čitam i kako su nahvalili ovaj lenovo L220x, međutim cijena je malo prevelika za moj džep, ali zar je TN matrica toliko lošija od te na lenovu? (za mene konkretno koji se ne bavi nikakvim obradama slika i sl, već komp služi najviše za igranje i filmove)

kupujem kroz par dana, hvala na odgovorima!!

P.P.S. i još jedna stvar, isplati li se dodat nešto para i uzeti monitor sa ugrađenim tv tunerom, scartom itd? ili da si jednostavno kupim tv tuner karticu za komp...preko čega je bolje spajati npr ps2?
Juzernejm je offline   Reply With Quote