Citiraj:
Autor timmy75
svaka čast, nisam pročito jer idem na ručak al pročitam čim dodjem, znam da valja. keep up good work 
|
ajde, ajde, neznas dok ne procitas

hvala, hvala
Citiraj:
Autor Gilbert5
Bravo!  Nisam još pročitao, ali mislim da bi se u ovakvim situacijama trebalo dozvoliti postati slike u 800*600 rezi, a ne u thumb-ima. Baš kako je uobičajeno na XS.
Tko je još na dial up-u? 
|
Da to me strasno iritira, nemos ni sliku posteno stavit... al ajd, kako je tako je. Hvala Gilbert
Citiraj:
Autor Pippincro
meni takodjer tek slijedi citanje reviewa,
samo bi zanimalo zasto je cijena navedena kao plus, kad se krece oko 1800+ kn?
|
1800kn je za one koji gledaju samo u Linksa... Doticna kosta 1400kn
Citiraj:
Autor Vin EuroDizel
Tradicija dobrih ploca im i nije jaca strana iz starijih vremena. PcChips, Bobi Flips, Lucky Star i DFI su bili tu negdje. Tek kad su konacno okupili inzenjerski tim za prve LanParty serije im je krenulo+ogromno ulaganje u reklamnu kampanju i farbanje slotova u razlicite boje.
Za review cestitke, svakome kome se da pisati toliko i nadje vremena, iako ja nisam DFI fan i mislim da je 1800kn previse za komad hardvera. Ali svatko se razbacuje svojim parama kako hoce.
|
Da znam za ono prije no ipak i s.754 nije bila losa podloga u kojem je dominirao DFI. Ploca kosta 1400kn tako da... hvala
Citiraj:
Autor aski
Bullet lijepo napisano, svka čast
|
hvala aski
@Razer - budem stavio, hvala na ispravcima i na pohvali
Citiraj:
Autor Micko
Svaka čast,dobro obrađeno,premda moram priznat tako sam i očekivao od tebe.
Sad su mi neke stvari jasnije..stvarno opcija za memoriju štelat da te zaboli glava.
|
Hvala