View Single Post
Staro 29.05.2008., 12:08   #13
Bullet1
Premium
Moj komp

Bullet1's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor timmy75 Pregled postova
svaka čast, nisam pročito jer idem na ručak al pročitam čim dodjem, znam da valja. keep up good work
ajde, ajde, neznas dok ne procitas hvala, hvala

Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
Bravo! Nisam još pročitao, ali mislim da bi se u ovakvim situacijama trebalo dozvoliti postati slike u 800*600 rezi, a ne u thumb-ima. Baš kako je uobičajeno na XS.

Tko je još na dial up-u?
Da to me strasno iritira, nemos ni sliku posteno stavit... al ajd, kako je tako je. Hvala Gilbert

Citiraj:
Autor Pippincro Pregled postova
meni takodjer tek slijedi citanje reviewa,
samo bi zanimalo zasto je cijena navedena kao plus, kad se krece oko 1800+ kn?
1800kn je za one koji gledaju samo u Linksa... Doticna kosta 1400kn

Citiraj:
Autor Vin EuroDizel Pregled postova
Tradicija dobrih ploca im i nije jaca strana iz starijih vremena. PcChips, Bobi Flips, Lucky Star i DFI su bili tu negdje. Tek kad su konacno okupili inzenjerski tim za prve LanParty serije im je krenulo+ogromno ulaganje u reklamnu kampanju i farbanje slotova u razlicite boje.
Za review cestitke, svakome kome se da pisati toliko i nadje vremena, iako ja nisam DFI fan i mislim da je 1800kn previse za komad hardvera. Ali svatko se razbacuje svojim parama kako hoce.
Da znam za ono prije no ipak i s.754 nije bila losa podloga u kojem je dominirao DFI. Ploca kosta 1400kn tako da... hvala

Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Bullet lijepo napisano, svka čast
hvala aski

@Razer - budem stavio, hvala na ispravcima i na pohvali

Citiraj:
Autor Micko Pregled postova
Svaka čast,dobro obrađeno,premda moram priznat tako sam i očekivao od tebe.
Sad su mi neke stvari jasnije..stvarno opcija za memoriju štelat da te zaboli glava.
Hvala
Bullet1 je offline   Reply With Quote