View Single Post
Staro 29.05.2008., 11:49   #17
frankof
Premium
Moj komp

frankof's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
Odličan izbor, bagatelna cijena za takvo nešto. Da ja opet kupujem PSU - bio bi i moj izbor. . Pitao si me zašto enermax, pa zato kaj je jedno od najboljih napajanja. Imaš gro reviewa, najtiše s najvećom iskoristivošću.

Kaj se tiće TX-a, na tvom stroju nema teorije da bude bučan, možda je bučan na večim opterečenjima...ali ne sa 200W opterećenja, možda na 400-500W+
Pa rekli su da na opterećenjima preko 50% vent ubrza skroz. Preko ljeta u sobi mi je dosta toplo jer nemam klime a okrenuta je na jug pa bi moglo biti problema s obzirom na temperaturu, ali ako tome bude tako lako zamijenim vent s papstom kojeg imam doma na procesoru a ovoga stavim na procesor i spojim na regulator.
A što se tiče enermaxa znam da su do nedavno svi pljuvali po njemu kako je preskup za ono što nudi, da su mnoga puno jeftinija napajanja bolja od njega pa nisam ni gledao recenzije. U linksu ga više i ne prodaju a nije mi se dalo tlačit nekoga u zg-u da mi ga ide kupovat pa onda slat preko nekoga drugog. Trebao bi s ovim neko vrijeme biti miran. Kada budem mijenjao komp možda napravim neku sli kombinaciju. Vjerojatno ovaj hibridni sli nikad neće proraditi na 8800gt ali možda bude nekih jeftinih polovnih kartica pa eto bar za foru.
frankof je offline   Reply With Quote