View Single Post
Staro 29.05.2008., 00:22   #117
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor Milentije Pregled postova
BTW može li meni neko objasniti te vaše tablice. Šta to na njima znači te neke kombinacije 313, KR i ti fazoni?
313 je sifra za bosanske tablice = 3 broja 1 slovo 3 broja. Jako velka opasnost na cestama. Pogotovo ako se vozis po magistrali... Preticu, ulaze u skare i to sve u ritmu lepe brene...

KR je odma iz njih. Oznacava Krapinu. Mjesto zivota krapinskog pracovjeka. Vecina ima naglasen taj kod i mozes ga jasno vidjeti ako mu pogledas u oci. Vidis kako pise 2‰ ...

Citiraj:
Autor Omega
i da vozis par godina svaki dan to te ne cini dobrim vozacem. kolko ti vozis? 2 godine? vozis svaki dan? mislis da zbog toga ok vozis?
guess again
Vozim puno, previse, svaki dan. Dobro vozim. Evo ima forumasa koji su se samnom navozili. Mislim da bi se vec neko javio da me misli osporit. Izrazito oprezno, bez divljanja i pametno. Nikako drugacije.

Citiraj:
ostavi se kamijondija na miru. probaj vozit kamion kao zivotnu profesiju pa onda govori o njima.
ja nemam apsolutno nista protiv njih. Samo kazem da je mit ako je netko prof. vozac da super vozi. Vec sam ti reko. To je ko da kazes da je radnik koj slaze kompove na traci u mSanu dobar OCer... Nema veze jedno sa drugim...

Citiraj:
mozda... a mozda sam i flegmatican zbog cistog zraka, mora i nedostatka guzvi i "losih" vozaca u prometu.
samo mi onda nije jasno zasto je tolka navala dalmatinaca po zagrebu. Mislim ja bi odma iso zivjet negdje na otok da mogu, al eto nije mi jasno zasto oni svi bjeze u ovaj tako smrdljiv Zagreb?

Citiraj:
nisam ni rekao da bi to bio time trial.
ciljao sam na to da bi se ti izgubio putem na par krizanja, iako ih u sibeniku ima tolko. isto ko sta bi se ja izgubio u zagrebu i na krizanjima malo sporije vozio da stignem procitat znakove. ti stignes procitati 20 znakova u 100 metara kad ides 80kmh?
80 po naseljenom?? Sta si ti neki ubojca??

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
99% šanse je da to nije nikakav austrijanac nego Mujo koji studira u Grazu i kojem je ćaća kupiJo novoga Mercedesa
izmedju ostalog mozes biti ziher da pravi austirijanac nece divljat nigdje. Pa cak ni tu... jer su oni kultivirani. Nisu primitivne seljacine. Ovo je bio neki jugošvabo stoposto.
Fleks je offline