Citiraj:
Autor Fleks
Izgubljeni su i nemaju pojma loši vozaci.
Ja sam vozio po valjda 20 EU velegradova i uskoro cu se okusati i po suprotnoj strani po engleskoj. Problema nisam imao nigdje.
I jednu stvar cu ti reci. Nigdje, ali NIGDJE se ne vozi lose ko u Hrvatskoj hrvati NEZNAJU vozit, lose voze, divljaju, dokazuju se.... ili druga krajnost voze prebrutalno sporo i koce promet. 80% vozaca nebi trebalo imat vozacku. Svaki dan vidim barem 20 debila u prometu. Danas mi se lik na rotoru PREBACIVAO u lijevu traku preko onih jebenih kocki na ulazu na most. nisam mogao vjerovat. E pa kakva debilcina moras bit??? Pa zakocio je cijeli rotor i skoro napravio lancani. Pa to moras bit DEBILCINA. I tak svaki dan vidim nekog...
da se razumijemo nije problem u pocetnicima. masu sranja naprave i stariji vozaci...
|
Kužim te ja savršeno ali debil može biti iz bilo kojeg dijala RH. Evo danas prema Jankomiru prometna poslije skretanja u Buzin, 40 faking minuta trunuo sam u prvoj/drugoj brzini 10 - 20km/h. Autobus ZG i kombi koliko sam skužio ZG.
Kužim ja šta ti hoćeš reći ali debil je debil pa sa kojim god tablicama.
Ne znam, gore od Italije još nisam vidio....
I još nešto, danas me Austrijanac odvalio s 200km/h kad je protutnjao, misliš da bi se doma tako vozio? Nismo mi jedini u ovom dijelu. Sjeti se Gumballa, svima je to fora što se budale navažaju ko retardinjosi, i tome nema kraja, nisu iz RH pa gle šta rade.