View Single Post
Staro 28.05.2008., 23:54   #109
TomG
®

TomG's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Omega Pregled postova
ako mogu dodati par losih vozaca...

vozaci sa 3-4 godine iskustva za volanom
vozaci koji misle da su najpametniji i da nikome ne smetaju
oni koji su uvjereni da su dobri vozaci
oni koji se zivciraju u prometu zbog "losih" vozaca

sto se tice gradske voznje. tebi je vozac los ako dode po prvi put u veci grad i nezna kojim putem da dode od A do B?
ajde dodi u sibenik, koji ima 2 glavne ceste, ja ti na karti pokazem di smo i di trebamo doci pa cemo vidit kolko tebi treba a kolko meni treba. mislim, gluposti pricas.
ti hiperaktivni.
preupravu si po meni

ovi zakoni ce narode udariti samo po onima koji nemaju.po nikom drugom.opet ce se ginuti,stradati neduzni,a pratzni depovi samo u sirotinje.
policija je prejadna danas po meni,i zapljescem im cim cujem za neku dobru,super obavljenu akciju u svrhu zastite ljudi u prometu.medutim to je takaw kriminal za newjerovati.mafija do grla.kao i sud.
eo ja decko sa 16 god izmuzem kaznu za zmigavac nakon sto sam ,priznajem i napravio prekrsaja cca 4k kn ako ne i vise (crveno,puna linija,bez zmigavca skretanje,bez blokada,retrovizora,nemam naljepnicu za regu,i kladim se da bi se naslo jos toga).300 platim,cak sam pitao striceka oce si uzeti da nedam prokletoj drzavi,kaze nesmije...:S pa kud to ide...nije u redu,al što da radim.
TomG je offline