Citiraj:
Autor Omega
ako mogu dodati par losih vozaca...
vozaci sa 3-4 godine iskustva za volanom
vozaci koji misle da su najpametniji i da nikome ne smetaju
oni koji su uvjereni da su dobri vozaci
oni koji se zivciraju u prometu zbog "losih" vozaca
sto se tice gradske voznje. tebi je vozac los ako dode po prvi put u veci grad i nezna kojim putem da dode od A do B?
ajde dodi u sibenik, koji ima 2 glavne ceste, ja ti na karti pokazem di smo i di trebamo doci pa cemo vidit kolko tebi treba a kolko meni treba. mislim, gluposti pricas.
|
ti hiperaktivni.

preupravu si po meni
ovi zakoni ce narode udariti samo po onima koji nemaju.po nikom drugom.opet ce se ginuti,stradati neduzni,a pratzni depovi samo u sirotinje.
policija je prejadna danas po meni,i zapljescem im cim cujem za neku dobru,super obavljenu akciju u svrhu zastite ljudi u prometu.medutim to je takaw kriminal za newjerovati.mafija do grla.kao i sud.
eo ja decko sa 16 god izmuzem kaznu za zmigavac nakon sto sam ,priznajem i napravio prekrsaja cca 4k kn ako ne i vise (crveno,puna linija,bez zmigavca skretanje,bez blokada,retrovizora,nemam naljepnicu za regu,i kladim se da bi se naslo jos toga).300 platim,cak sam pitao striceka oce si uzeti da nedam prokletoj drzavi,kaze nesmije...:S pa kud to ide...nije u redu,al što da radim.