Citiraj:
Autor Omega
ako mogu dodati par losih vozaca...
vozaci sa 3-4 godine iskustva za volanom
|
to je istina da je masa ljudi nakon 3-4 godine losih vozaca jer su tek sad kupili auto, a 3 godine su vozili petkom i subotom navecer...
Citiraj:
vozaci koji misle da su najpametniji i da nikome ne smetaju
|
To su obicno vozaci slepera ne zelenom valu...
Citiraj:
oni koji su uvjereni da su dobri vozaci
|
a to su profesionalni vozaci, u narodu zvani kamijonđije i to je mit da su dobri vozaci. To je ko da kazes za fikus koji u koncaru slozi dnevno 40 kompjutora na traci da je dobar OCer...
Citiraj:
oni koji se zivciraju u prometu zbog "losih" vozaca
|
Ti se ne zivciras zbog spavaca na semaforima, pa cekas ko idiot jer se glupani sjete trazit brzinu na zeleno svijetlo ili zato sto neznaju sinkronizirano krenut?? Ti ne popizdis kad ti debil prodje na crveno?? Ti ne poludis kad ti netko uleti u škare?
Ja mislim da se ti ne nerviras jer si se nadisao malo previse farbe od farbanja kucista pa si tako strasno flegmatican...
Citiraj:
sto se tice gradske voznje. tebi je vozac los ako dode po prvi put u veci grad i nezna kojim putem da dode od A do B?
ajde dodi u sibenik, koji ima 2 glavne ceste, ja ti na karti pokazem di smo i di trebamo doci pa cemo vidit kolko tebi treba a kolko meni treba.
|
I doso bi prije tebe jer bi krenuo pola sata ranije. Nikad u zivotu ne kasnim i svugdje stignem na vrijeme bez zurbe.
I ne nije stvar od tocke a do tocke b, nego je stvar u tome sto su izgubljeni i ulovi ih panika, a nece polako nego nesto sebi/suputnicima zele dokazat i rade pizdarije i greske.