View Single Post
Staro 28.05.2008., 23:17   #100
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Igsy Pregled postova
bilo danas nešto u dnevniku da se odgađa cijeli taj novi paket zakona za sredinu šestog....

jel ima ko da zna jeli sabor izglasao i taj zakon da se može vozit iza 23 skupa sa tim paketom novih zakona (0.5, obavezna svitla itd)???
To je kod nas obavezno vec jako dugo vremena, i mogu ti reci da je jako korisno.

Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Imam i ja auto sa 150ks pa kad sjednem u njega ne divljam. To sam malo prepsirno napisao. Poanta je u tome da bi ti znao obuzdat 200ks, moras biti dobar vozac. Ne vozis pa neznas. Stvar ti je u tome kad stisnes gas u 200ks i na 50ks velka je razlika. Naravno mozes ne stiskat gas, al to je rijetkost da vozac auta od 200ks ne stisce gas...
Boga mi i ja se tesko suzdrzavam da ne stisnem gas u ovom svom auticu koji ima 55 ks kad sam sam na otvorenom putu.

Citiraj:
u svakom autu je naslon pomican, nek stane sastrane i odspava koj sat....
Kod mene nije

Citiraj:
Morat ces se slozit kad napravim drzavni udar, postavim diktaturu i uvedem samo jedan nacin kaznjavanja. Vjesanje.
Mogu li ti ja biti desna ruka za vješanje?

Citiraj:
Ovo me sjetilo na nedavnu dogodvstinu u voznji slovenijom. Pokvarila im se signalizacija na autoputu i pise 50 ogranicenje magla ovo ono. Uglavnom light show od znakova. Jedini bad je bio sto je bilo suncano +20 i da bolje nemoze biti. Mislis da se nije naslo debila koji su stvarno vozili 50??
To su bili đedovi i babe koji imju kramu na očima i uvijek im je magla, pa su im ta upozorenja samo dšla kao potvrda "nevremena".

Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Istina ko kupuje specifičan i to posebno stari auto za divljenje po cesti je budala i treba mu permanentno uzet vozačku...
Citiraj:
+kastracija.
Imate nešto protiv moje ZASTAVE?

Citiraj:
Da i zato mu kabina smrdi po plinu. jako jako pametno je to napravio.

A o njegovoj voznji se isto da pricat. ja sa njim vise nikad necu sjest u auto. Njemu treba vozacku uzet i nikad mu je vise nedat. Frajer mi se po dobojskoj (ispred linksa) vozi 70 na sat. sa nivom se tolko zaleti. I jos mu samo prednja lijeva kocnica radi. Iskreno neznam kakavog andela cuvara ima, al da je jebeno dobar - je.
Dobojska ulica, moja ulica.
MC_fish je izgleda moj klon (ili sam ja njegov) trebali bi se nas dvojica naci jednom pa da razmjenimo iskustva).

Ni samnom niko vise nece u auto, osim jedne ekipe koja samo ceka da ih cimnem na ride.