Citiraj:
Autor yedwy
Nonsens, dakle ako se po cesti primjerice voze 3 trakotra jedan iza drugoga i iza njih se pobožno vozi jedan auto dok ostali piz** jer on ne pretiče traktore i smeta im "u poslu" on je zato loš vozač...?
|
Ne, tak ti je svejedno ako pretices 3 traktora ili 3 traktora + auto.
Citiraj:
Nagradno pitanje... To je cesta u naseljenom mjestu? Je? Koliko je ograničenje brzine na njoj pod uvjetom da nije drugačije određeno...?
|
70kmh + 10kmh tolerancije = 80kmh. A debil vozi 50 i stopa promet, ekipa pizdi i prestrojava se i divlja i nervira jer skrti mulac vozi 30 ispod da mu njegova uljarica ne popi litru nafte vise na 1000km.
Isto me nerviraju i debusi koji NEZNAJU na zutom na semaforu prebacit u jebenu brzinu i na zeleno krenut. Nego tenkre glupo na zeleno se sjeti trazit brzinu, spustat rucnu, zakapcat slic, palit pljugu. jednom cu izac iz auta i ugusit ga jastukom zato sto spava.
Citiraj:
Po tebi svako ko se nije rodiu i gradu nema što tražit na cesti jer je loš vozač i nema pravo niti vježbati da postane dobar vozač?
|
Upravo tako. Ja se nazalost vozim u prosjeku 15 000-20 000km godisnje i to 90% po gradu. jedna SK/KR/DU ili 313 kombinacija tablice naprave vise sranja i pomutnje u prometu nego cijela ergela pingvina na kruznom toku. Za ulaz u centar bi se trebale davat posebene vozacke.
Citiraj:
Ova tvrdnja je pak totalno besmisao, zašto bi jak auto (što to uopće znači) bio mjerilo ičega? Ja imam frendicu s fakulteta koja je napobožniji vozač kojeg sam ikad vidio... Cura vozi BMW od oko 200KS...
|
Imam i ja auto sa 150ks pa kad sjednem u njega ne divljam. To sam malo prepsirno napisao. Poanta je u tome da bi ti znao obuzdat 200ks, moras biti dobar vozac. Ne vozis pa neznas. Stvar ti je u tome kad stisnes gas u 200ks i na 50ks velka je razlika. Naravno mozes ne stiskat gas, al to je rijetkost da vozac auta od 200ks ne stisce gas...
Citiraj:
Moram te razočarati ali puno profesionalnih vozača koji voze po cjelom svjetu su ti zagorci i voze aute sa KR tablicama, moj susjed vozi profesionalno 35g i imao je 3 nesreće - nitii u jednoj nije bio kriv...
|
To sto je neko profesionalan vozac i sto vozi bus neznaci da on zna vozit. Pogotovo auto po gradu. Znam profesionalnih vozaca i recimo da je 30% dobrih vozaca, a 70% su imebcili. Vozacku danas nije tesko dobit, a mislim da kolicinu izletanja na autocesti mi cak i vode profesionalni kamijonđije u odnosu na osobne aute.
Citiraj:
Neznam baš što to točno treba biti kriterij, pun auto cura ili gasiranje, ako je gasiranje da, ako je pun auto cura ja velim bravo...
|
krivo si shvatio. Dopusti da ti objasnim.
znaci on se zeli pokazat pred tim curama da ima velki penis i divlja bez razloga i pomogucnosti jos ubije negdje oko stupa te cure.
Citiraj:
Moj frend vozi dostave, nije imao niti jednu nesreću, završio je školu za cestovni promet i kontinuirano vozi od 18g dakle već oko 7-8g...
|
Blago njemu.
u svakom autu je naslon pomican, nek stane sastrane i odspava koj sat....
Citiraj:
Istina ko kupuje specifičan i to posebno stari auto za divljenje po cesti je budala i treba mu permanentno uzet vozačku...
|
+kastracija.
Citiraj:
Rekoh nevolim kadd se generalizira, neke tvrdnje stoje ali generalno se nemrem složit sa tvojim natuknicama...
|
Morat ces se slozit kad napravim drzavni udar, postavim diktaturu i uvedem samo jedan nacin kaznjavanja. Vjesanje.
Citiraj:
0. Loš je onaj koji misli da je Anakin Skywalker i da ga vodi Sila te je time nepogriješiv...
|
Vise brijem na dark side

Svi, ali aposlutno SVI mogu pogrijesit. Poznam covjeka koj nije u zivotu imao prekrsaj, vozio 30 godina i na svoj 59 rodjendan pokupio pjesaka na zebri. Nije ga jednostavno vidio. Peh.
Citiraj:
1. Loš je onaj koji misli da mu je vožnja u 35 km udaljenu viksu jednom tjedno preko vikenda i jednom godišnje na more vozačko iskustvo vrijedno spomena i to jer vodi tvrdnji pod brojem 0...
|
nazalost znam previse takvih...
Citiraj:
2. Loš je onaj koji misli da mu je to što je položio vozački u ZG garancija da zna vozit jer vodi tvrdnji pod brojem 0...
|
apsolutno.
Citiraj:
3. Loš je onaj koji misli da je u redu kršiti propise jer je "normalno da ih se krši" i to "svi rade" i to zato jer (pogađaš) vodi tvrdnji pod brojem 0 (kad dovoljno puta uspije)...
|
Da se zakon provodi nebi bilo tolko mrtvih.. to definitivno.
Citiraj:
4. Loš je onaj koji misli da su znakovi na cesti ukras (to često uključuje i imbecile koji iste postavljaju bez reda i smisla u jednadžbu ali to nije predmet diskusije) dakle ako negdje piše da je kolnik klizav to znači daje klizav a ne da neko mora dokazati kvalitetu svojih guma u 3 ujutro...
|
Ovo me sjetilo na nedavnu dogodvstinu u voznji slovenijom. Pokvarila im se signalizacija na autoputu i pise 50 ogranicenje magla ovo ono. Uglavnom light show od znakova. Jedini bad je bio sto je bilo suncano +20 i da bolje nemoze biti. Mislis da se nije naslo debila koji su stvarno vozili 50??
Citiraj:
5. Loš je onaj koji misli da savršeno poznaje svoje vozilo i njegove granice jer vodi tvrdnji pod brojem 0...
|
Vozilo moras poznat isto kolko i svoje mogucnosti. Al to neznaci da moras te mogucnosti stalno isprobavat...