View Single Post
Staro 28.05.2008., 21:31   #90
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
daj buljo takvih priča ima 100 i nikada se neće promijeniti jer smo genetski govnad.

svojevremeno smo bili zaustavljeni na savskom mostu u frendovom jugiću, koji je napuhao negdje 1, ali to nije bitno niti se znalo u trenutku događaja koji slijede:

ispred nas "na raportu" dvije cicate 20godišnjakinje, plave naravno, u rasnom mercedesu i čujeh ih do auta "jooooj striček samo 100 na sat brže smo išli, dajteeee gle nam cice kak su super i nemamo para...", pusti ih murijak bez pardona još se mi zgražamo. došli mi na red i počela rutinska provjera vozačka ovo-ono kadli prođe tip na motoru tipa 150 preko mosta i reko ja panduru "nije ti ovaj sumnjiv?", ništa plavac... prođe vesela ekipa u tipa porscheu i blenda i trubne 2 puta murijacima, brzina ko motor, reko ja opet murijaku "nisu ti ni ovi sumnjiv s obzirom da su se javili?", ništa pandur naravno.

na kraju mu reko da kak to da od svih ovih k(night) ridera baš mu je crveni jugo (koji ide 103kmh kad ga baciš sa tog istog mosta) bio jako sumnjiv sa 2 mlada para, dok se ergela vozi, pa čak i na neki način ismijava što će udariti po nečijem studentskom džepu, e onda me potero natrag do auta.

e sad kad se jedni tako ponašaju, šta misliš kako će se narod ponašati? upravo tako... jurcajući sa bmk faktorom sky high. jel možda tebi pada na pamet trubit muriji koja nekog legitimira... tek tako, iz obesti i bez moralne svesti?

gen + drek = 'rvat... dok se ne dokaže suprotno
syss je offline