Citiraj:
Autor tutix
...Samo za primjer, prema ovom novom zakonu 2 djeteta do valjda 8-9 godina tretiraju se kao jedan odrasli - to bi značilo da ih 6 možeš strpat na zadnja sjedala automobila 
|
Nema veze koliko ih možeš staviti. Ako ih dobro usitniš stane ih i 12-13.
Ja sam položio prije 8 mjeseci, i pravim sranja u autu (auto je ZASTAVA 128

). Sranja pravim samo kada nema ama baš nikoga na putu ispred, iza i pored mene. Ta sranja su paljenje guma,
šlepanje stolice na točkiće, testiranje koliko joj treba od 0 do 100 (22 sekunde sa tri covjeka unutra i stolicom na točkiće

), nas 8 u autu (2 na vozačevom, dva na suvozačevom i 4 pozadi),...
Kad nam padne na pamet da se zajebavamo odemo na veliki parking pored trgovačkog centra i tamo se iživljavamo.
Inače na cesti sam sasvim normalan i pazim šta ja radimi šta rade ostali oko mene. Nema veze što ja vozim oprezno kad se neka budala zabije u mene...
A ima tu nešto i do auta. Jednostavno potpuno se drugačije osjećam kad sjednem u 128icu i u Punta. Kako uđem u 128icu tako dobijem neki nagon da je gazim ko budala, dok kad sjednem u Punta toliko se opustim i imam želju da vozim hiljade kilometara u komadu po propisima.
Citiraj:
Autor Bubba
Jel to vrijedi samo preko vikenda ili se pika i radnim danom? Jer ja cesto imam omjer 1:4 u korist cura preko tjedna u Micubusiju (i svima se svidja moj ogromni stameni pajser, kao i tebi) pa sad ne znam... :zbunj:
|
Jao Bože, gdje si ti bio jutros oko 4...